Loginstatus

 
 

LoopkalenderLoopFestival Leidsche Rijn 2017

 

Foto's

U bent hier: Home › voorpagina › Clinic voor Lintloop Max

Clinic voor Lintloop Max

Clinic ter voorbereiding op de Lintloop MAX (10 november)

clinicHardlopen kun je leren. Daarom start hardloopvereniging Trecho in september een hardloopclinic voor mensen die altijd al wilden gaan rennen, maar er door allerlei redenen niet aan toe kwamen.

In principe is hardlopen niet moeilijk. Het enige wat je er voor nodig hebt, is sportkleding en een paar goede schoenen. En dan stuit je meteen al op een hoop onduidelijkheid. Wat zijn goede schoenen, heb ik neutrale schoenen nodig of anti-pronatieschoenen. Wie het weet mag het zeggen, en intussen heb je nog geen meter gelopen.

Wat?
De hardloopclinic bij Trecho bestaat uit tien trainingen:
 
·  De trainers weten de antwoorden op bovenstaande vragen en nog veel meer.
·  Bovendien train je met mensen die ook beginnen met hardlopen; samen voor hetzelfde doel trainen, stimuleert je als beginnende hardloper het vol te houden.
·  En belangrijker: samen voor hetzelfde doel gaan, is gewoon leuk.

Wanneer?
De startdata: zaterdag 7 september of dinsdag 10 september.
 
Dit zijn twee afzonderlijke clinics die je beide voorbereiden om de 5 mijl (8 kilometer) van de Lintloop Max op 10 november dit jaar. 
 
Waar?
De trainingen vinden dinsdags plaats op de atletiekbaan Amaliapark. De zaterdagtrainingen zijn in de ochtend vanaf het DESTO-paviljoen op het sportpark De Vryheit aan de Componistenlaan 1 in Vleuten.

Kosten
De kosten bedragen 35 euro per persoon. Dat is inclusief een startbewijs voor de Lintloop Max die l10 november dit jaar plaatsvindt op Het Lint. Wie na de clinic lid wordt van hardloopvereniging Trecho hoeft de rest van 2013 geen contributie te betalen.
Als je je wilt opgeven voor deze hardloopclinic kun je mailen naar . Eventuele vragen, kun je ook stellen via dit e-mailadres.


   

Aanmelden nieuwe leden

« Februari 2018 »
M D W D V Z Z
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Zoek in site

Trecho facebook
Facebook

Ik vind dit leuk


Ogenblik a.u.b. ...