Loginstatus

 
 

LoopkalenderLoopFestival Leidsche Rijn 2017

 

Foto's

U bent hier: Home › voorpagina › verslag Egmond 2013

verslag Egmond 2013

Zon, zee, strand, duinen en een beetje regen….

Twee jaar geleden waren we ook in Egmond voor een trainingsweekend. Dat was toen zo geslaagd dat we er dit jaar in het weekend van 14 en 15 september weer naar terug gingen. De StayOkay in Egmond was intussen volledig vernieuwd en verwelkomde ons op vrijdagavond hartelijk.

Na een goed ontbijt de eerste training op zaterdag: Via duinpaden even naar de zee en weer terug in de gietende regen. Sommige lopers waren zo nat dat ze geen verschil voelden toen ze vanaf het strand zo maar de zee in renden. Snel weer terug, een hete douche, lekker lunchen en toen het om half drie droog was:  training 2 met naar keuze een route  van 8, 10, 12 of 15 km door duinen en langs het strand ten zuiden van Egmond. Alle routes even fraai, vooral het deel langs het strand waar de wind vol in de rug blies, kreeg veel waardering.

Zaterdagavond na een voortreffelijk pastadiner een door de perfecte organisatoren Els en Marij bedacht spel. Dat had met hardlopen te maken, maar verder kwam er van alles in voor en was er zoals elk jaar voldoende ruimte om vals te spelen. Belangrijkste element: heel veel lol!

Zondagmorgen weer een kleine, rustige en ontspannen training onder prima weersomstandigheden, zon en droog! Na de lunch wachtte de zwaarste training van het weekend, 15, 20 of 29 km, met in elke route het mooiste stukje duinpad van Nederland, 1,5 km door het zand waarbij de route alleen zichtbaar is via de witte paaltjes. Dat stuk leverde mooie plaatjes op, zie de link naar de foto’s op Picasaweb. Niemand verdwaald en iedereen meer dan voldaan om 5 uur weer terug in de StayOkay, waar de verhalen over de geleden ontberingen steeds mooier en heroïscher werden.

Na het afsluitende diner ging iedereen weer huiswaarts, het was weer een fantastische weekend geweest, waar plezier en de hardloopsport perfect werden gecombineerd. Volgend jaar weer zo’n weekend en echt niet alleen voor de ervaren lopers van lange afstanden, door de verschillende lengtes van de routes op zaterdag en zondag en door de mogelijkheid om een training over te slaan is een Trecho Trainingsweekend geschikt voor iedereen!

picasa foto's 


   

Aanmelden nieuwe leden

« Februari 2018 »
M D W D V Z Z
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Zoek in site

Trecho facebook
Facebook

Ik vind dit leuk


Ogenblik a.u.b. ...