Loginstatus

 
 

LoopkalenderLoopFestival Leidsche Rijn 2017

 

Foto's

U bent hier: Home › voorpagina › 2e Loop van Hein Wendel

2e Loop van Hein Wendel

 

Zowel mijn vader als mijn moeder hadden ‘iets voor anderen betekenen’ heel hoog in het vaandel staan, zelfs in de laatste fase van hun leven. En dat hebben zij beide gedaan. Mijn vader leeft nu voort in de Loop van Hein Wendel en mijn moeder leeft voort in het project van de duofiets onder de naam WielreFiets. Bij de eerste loop zamelden we geld in voor dat doel. Samen met haar is het gelukt om het duofietsproject te realiseren en vanaf 17 mei jl. is de duofiets in gebruik vanaf de locatie hoeve Wielrevelt in Haarzuilens. Het heeft haar en mij veel publiciteit opgeleverd en we genoten daar samen enorm van. In het bewegen, het buiten zijn en het genieten zijn zowel mijn vader als mijn moeder een voorbeeld voor veel anderen en daar ben ik weer heel trots op.

Meer over de 2e editie van de loop op 9 december?

Wat goed is moet je niet veranderen, dus de locatie en ook het parcours zijn hetzelfde als de eerste keer, wel zo handig.
Het gaat zeker geen massale loop worden want mijn vader en ik hielden van ‘kneuterige’ loopjes met niet te veel stress en drukte. Het gaat vooral om de gezelligheid en lekker lopen. Daarmee sluit ik graag aan bij de trend van nu, dat een loop meer is dan alleen een goede tijd neerzetten. Dat kenmerkt De Loop van Hein Wendel!
De datum is een mooie gelegenheid in de voorbereiding op de Linschotenloop op 22 december a.s. (dank je wel Mark voor deze tip ;-)), dus schrijf je snel in voordat het maximum aantal deelnemers van 100 is bereikt, VOL = VOL!

Wetenswaardigheden voor de Loop van Hein Wendel

  • De start is om 10.30 uur bij Azotod in De Meern en daar is ook de finish.
  • Zowel de 10 kilometer als de 6 kilometer route gaan allebei over een deel van ons ‘rondje Groenedijk’ in De Meern, waar veel hardloopstappen van mijn vader staan.
  • Bij Azotod kun je je spullen achterlaten en na afloop is er heerlijke koffie of thee met een zoete lekkernij in Brasserie Bontekoe. Daar is dan volop gelegenheid tot ontmoeten en het delen van herinneringen met oude bekenden uit je eigen hardloopverleden.
  • En ken je mensen die je lang niet hebt gezien en die het ook leuk vinden om erbij te zijn op 9 december? Nodig ze vooral uit: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
  • Je kunt kiezen uit twee afstanden en je nu direct al inschrijven 
  • Om de kosten voor deze loop te dekken, vragen we een bijdrage van € 7,50 per persoon voor deelname. Hiervoor regelen we een verzorgingstafel langs het parcours met wat te drinken en te eten en na afloop koffie/thee en lekkernij in Azotod.

Graag tot ziens op 9 december a.s.

PS: wil je meer informatie over het project duofiets, kijk dan op http://www.duofietsvleutendemeern.nl.

Ingrid Wendel

   
Aanmelden nieuwe leden

« Januari 2019 »
M D W D V Z Z
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

 

Zoek in site


Powered by: Club Webware

Ogenblik a.u.b. ...