Loginstatus

 
 

LoopkalenderLoopFestival Leidsche Rijn 2017

 

Foto's

U bent hier: Home › Info › verslagen › schoorl 2010

schoorl 2010

In het plaatselijke krant van Schoorl en omstreken stond onderstaand artikel,
dat we de leden van Trecho niet willen onthouden:
 
 

 http://www.echo.nl/images/logos/deduinstreek.gif

 

 

Groet Uit Schoorl Run 2010

Mede door de grote inzet van de gemeente Bergen en de vrijwilligers is de 33e editie van de Groet Uit Schoorl een groot succes geworden. Ondanks de winterse omstandigheden was het parcours prima te belopen door de vele duizenden deelnemers.

Vele van deze deelnemers liepen een persoonlijk record op een van de afstanden en waren bijzonder tevreden over alle aanpassingen die de organisatie dit jaar moest toepassen. Klachten over  krappe omkleedruimte waren er echter wel, velen voelden zich er als haringen in een ton. De organisatie probeerde de duizenden lopers onder te brengen in iets wat volgens een enkeling maar net groter was dan een ruime bungalowtent.  Ook het afgeven van de kledingtassen liep niet altijd even gesmeerd, wachttijden van meer dan 20 minuten  waren zeer gebruikelijk. Mede hierdoor slaagde Rob van Breukelen van de Vleutense hardloopvereniging Trecho er niet in om tijdig het startvak te bereiken. Het kostte hem uiteindelijk een vrijwel zekere podiumplaats.

754D7BC42AAE422AE137.jpg


De halve marathon werd een prooi voor Hugo van den Broek. Hij liep een persoonlijk record van 1.03.42 en met deze tijd wist hij zich definitief te plaatsen voor het EK in Barcelona (marathon). Op de foto houdt Hugo zich nog schuil in het peloton, een peloton dat kilometers lang werd aangevoerd door de voor de organisatie volstrekt onbekende loper met nummer 6311. Hugo was hem na afloop zeer erkentelijk voor het beulswerk op kop: "De wind was in de duinen soms zo sterk, zonder hem had ik de limiet nooit gehaald".

De halve marathon  bij de dames 55 en ouder werd gewonnen door Ina Swinkels, met op de tweede plaats Trees Vermeulen (Trecho, de Meern). Er werd trouwens door alle lopers  van vereniging Trecho buitengewoon goed gepresteerd, met fraaie klasseringen voor o.a. Kasper Mobach, Alex Vergeer, Sander Bac en Jeroen Hollander. Teleurstellend was uiteindelijk het resultaat van de loper met nummer 6311, zijn sleurwerk op kop moest hij bekopen met een flinke terugslag, als 400ste passeerde hij uiteindelijk de finish. De luidruchtige aanmoedigingen van een  flinke schare Trechosupporters, die met hun gezang en ratels nadrukkelijk aanwezig waren en de kou de gehele dag hebben getrotseerd, kon daar helaas niets meer aan verhelpen.

 

   
Aanmelden nieuwe leden

« Januari 2019 »
M D W D V Z Z
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

 

Zoek in site


Powered by: Club Webware

Ogenblik a.u.b. ...